fredag den 5. oktober 2007

Information

Vi kan oplyse, at Multimedia Experten, IT Butikken og Computerne.com hører under SHG.dk A/S, så vi opfordrer folk til ikke at handle der, så længe konflikten er i gang.

Tak for støtten.

24 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som arbejdsgiver for 58 mennesker, heraf 22 lagermedarbejdere, kan jeg ikke forstå Thomas Falborgs manglende indsigt i at det er vigtigt at medarbejderne er tilfredse og har arbejdsforhold der er i orden. At I mangler redskaber såsom sækkevogne, elefantfødder og pakkeplads osv er helt uforståeligt. Som arbejdsgiver skal man sætte alt ind på at folk ikke bliver syge eller får arbejdsskader, for i sidste ende koster det mere at lære nye folk op end at slide de gamle ned. Mit råd til Hr. Falborg er at få styr på tingene hurtigst muligt, også selv om det koster nogle personlige indrømmelser, men der er vist ikke nogen tvivl om at 3F er kommet for at blive. Og selv om pakkerne pt bliver sendt af sted, kommer de resourcer der nu er sat ind på at løse opgaven bagud med andre opgaver, og betyder derfor en ringere kundeservice i form af manglende tilbagebetalinger, manglende håndtering af retur og rma varer mm. Hr. Falborg du mister indtjening og du mister goodwill så længe strejken står på, mit råd er at lave en aftale som i en eller anden form er tilfredsstillende og så komme videre med det I er gode til nemlig at leverer computer produkter, for at stille sig op imod den store fagforeningsverden er vist en kamp I er udset som tabere af allerede. Spørgsmålet er så bare hvor lang tid og hvor mange penge du vil bruge på det, for økonomisk kan det ikke betale sig. Hvis du lader lønen stiger med 15 kr. pr time er det ca. 700.000,- kr mere årligt (iberegnet feriegodgørelse), men mon ikke du hurtigt taber de penge i form af manglende ordre, fordi I ikke får varer eller ikke får dem sendt afsted. Luk sagen nu, det er den bedste løsning for alle parter.

Anonym sagde ...

Øhhhh nå.
Jeg køber nok en ekstra HDD for at vise min sympati med firmaet, og det modsatte til 3F og deres kumpaner

Anonym sagde ...

Jeg er godt nok enig med den første, anonyme kommentar.

SHG skal nok være billig, men det er ikke prisen alene, der afgør, hvor jeg handler.

Måske burde SHG få sig en rigtig HR manager, som forstår, hvad der skal til for at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Direktør Falborg mener, at de skal have lavere løn, fordi der er en stor personaleomsætning. Måske er der det, fordi arbejdsforholdene og lønnen er så dårlig.

Jeg har handlet med SHG, siden de holdt til i et rækkehus i Tranbjerg. Jeg vil gerne fortsætte med at handle, men som en, der har HR-indsigt, vil jeg også gerne, at de butikker, jeg bruger, behandler både medarbejdere og kunder ordentlig.

Direktør Falborg, se at komme til forhandlingsbordet og find en løsning, som er i såvel din egen langsigtede som dine medarbejderes interesse.

Med venlig hilsen

en gammel kunde

Henrik V Blunck sagde ...

Helt ærligt. Kommentarer hvor man gemmer sig bag "anonym" synes at være en anelse fladt...

Når første anonym skriver: "i sidste ende koster det mere at lære nye folk op end at slide de gamle ned" så ville jeg hellere sige, at "det koster mere at skulle lære nye folk op hele tiden frem for at behandle eksisterende medarbejdere ordentligt."

Jeg er klar over det kan være en simpel sprogforbistring, men i hvert fald er det vigtigt at holde debatten så sober som muligt, hvis den også skal være troværdig.

PS: Har ikke aktier i hverken den ene eller anden virksomhed, så det er ren sproglig kommentar. God weekend. :-)

Anonym sagde ...

Efter at ha' læst om de forhold, er det da KLART manden ikke vil tegne overenskomst med 3F!! Jeg vil tænke mig om en ekstra gang inden jeg handler HW igen....

MVH hightower på overclocking.dk

Anonym sagde ...

3F er ikke andet, end nogle magtliderlige svin. De vil hellere true med strejke og lock-down, i stedet for at snakke om det, som VOKSNE mennesker... Jeg støtter SHG fuldt ud!

Anonym sagde ...

Nu er det så nævnt flere steder at medarbejderne og 3F har forsøgt at forhandle med SHG siden maj måned. Det er SHG der ikke vil snakke om det som voksne mennesker, ikke 3F. I stedet for at ligge op til dialog, valgte SHG at fyre de utilfredse medarbejdere..

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg er så heldig at arbejde et sted, hvor det modsatte er tilfældet. Jeg kan fint forstå frustrationerne over arbejdsforhold, der ikke er i orden, for det hjælper hverken SHG eller de ansatte.

Ingen køb herfra.

Anonym sagde ...

"Føj hvor en måde at styre en biks på - død over SHG - 1000 kr. til den som smadre og brænder biksen ned og laver hærværk mod ledelsens private hjem."

Skal du ikke ud og demonstrere for et nyt ungdomshus i dag ?

Sikke en gang tuderi i har gang i. Jeg er også helt klart bag SHG i den her sag. Og specielt meget, fordi det er 3F der, igen, råber højest.
Jeg arbejder til dagligt i industrien, og møder 3F og deres evige kamp for magt. Deres skumle hjernevaskede "tillidsfolk". Det er specielt blevet slemt efter der er kommet fri fagforening. Grimme grimme metoder de bruger for at beholde deres lønmodtagere. Men det hører man selvfølgelig ikke noget om.
Men man bliver nødt til at "face the facts". Der er visse regler der skal overholdes på en arbejdsplads, udebliver man uden aftale. Ja så risikerer man nu engang en fyreseddel.
Så absolut _ingen_ sympati fra min side. Når man vælger denne tåbelige måde at løse en konflikt på.

BJ

Anonym sagde ...

Der er tale om en sidste udvej. Shg har ikke villet lytte til medarbejdernes klager og forsøg på dialog. Derfor de drastiske metoder.

Det er medarbejderne selv der har taget kontakt til 3F og bedt om hjælp til at forbedre forholdene.

Anonym sagde ...

Jeg må sige at selvom den ene eller anden part har ret/uret i dette interne problem, så giver det mig ikke den store lyst til at handle der fremover selvom jeg gennem min arbejdsplads har gjort det i snart 5 år.
Ledelsens manglende evne til at løse det her, efterlader mistro til firmaet rent etisk, desværre for dem.

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Til Esben:
Hvis den har kørt ustabilt hvorfor f*** har du så ikke rettet henvendelse og fået fejlen udbedret jf købeloven?

Mener absolut ikke at virksomhedens RMA procedure skal blandes ind i en konflikt som denne.
Vil du tude over dårlig RMA kan du passende gøre det på hol.dk sammen med alle de andre der har bukket pins i deres 775 bundkort og mener det er forretningens skyld.

Anonym sagde ...

Nu kan jeg så ikke se hvad en 10 år gammel historie har med nutiden at gøre, men jeg synes det er utroligt at flere indlæg går på 3F er nogle svin; trist at usympatiske personer (læs: typisk borgerlige vælgere) har meget imod at dem med knap så lange uddannelser får en nogenlunde løn og arbejdsforhold. Tænk at gå i så små sko... så hvem er virkelig svinene? mvh hightower.

Anonym sagde ...

"Jeg køber nok en ekstra HDD for at vise min sympati med firmaet"

Jeg tror ikke fortjenesten på salg af en HD redder dem.
Du kan jo i stedet spørge om de har brug for en ny medarbejder eller to? :)

Anonym sagde ...

Tomas vil du gerne ha' en god ide’?

Gør hvad, dine medarbejde vil, så vil det ikke gå galt og det er garanteret at det vil gå godt for dig og Per. 10 medarbejde er nok. Fem om dagen og fem om aften, stedet for du har så mange personer der rander rundt i cuppen og ikke lave så meget. Fx der en person der har plukket kun 50 ordrer el. faktureret kun 80 ordrer og personen har været på arbejde i 8 timer. Hvad er det for noget, og vad er grundet? det for du lov til at svare på. Hvis det er for dyrt til dig. Giv dem 150/200 kr. i timen. Så vil de nok arbejde ordentligt, og det er garanteret. Der er ingen der gider arbejde serøst for 90 /95 kr. i timen.
Altså gør dine medarbejde mindre, og giv resten god løn.

Og skynd dig. Det er dig der begyndt det hele (Man skal ikke kaste med sten når man selv bor i et glas hus) og det gjord du nemlig.

Vi redder lige glasset.

Du har to lagerchef det er for dyrt til dig og det behøver du overhoved ikke have.
Hvad laver de egentligt? Medarbejderne har ikke brug for en chef. De ved, hvad de skal lave.
Bestilling af kasse og alt muligt, der skal bestilles, kan bestilles af Allan el. Per som altid er der. El, en fra kontoret.

Hvordan vil du nøjes med fem personer på arbejdet?
2 skal bakker og 2 skal plukke. Den tredje skal lægge varerne på plads.
Farvel.

Anonym sagde ...

Hahah, grunden til at en 10 år gammel historie om vildledelse af kunder kommer frem er nok for at belyse at ejerne/ledelsen bag firmaet som nu er SHG er nogle dumme svin der fupper teenagere for deres opsparede penge..

Det har intet at gøre med at bøje en pin på en processor...

Der sidder forresten ikke pins i en 775... Men det aner sådan en ledelsestype som dig vel ikke en kæft om, klamme idiot.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg syntes personligt det er pinligt af folk at svine disser mennesker til, mit bud er det enten er små knægte eller folk der har haft ørene i maskinen ved fagforeninger... I mine øjne er det nok lidt usmart at strejke hvis ikke de ansatte er medlem af en fagforening, sådan som jeg læser det er dette ikke nævnt nogle steder. Folk der piver over fagforeninger, har tilsynladende aldrig selv haft brug for dem (måske er de arbejdsløse?). Et eller andet sted kan man ikke brokke siger over fagforeningerne, de er der for den almindelig dødelig medarbejder. Og ikke de højt betalte papirnussere, der næppe har fortjent deres fine løn, og som tror at hvis der problemer med en medarbejder fyrer man dem bare og finder en anden. Dette er nok det ringeste koncept indenfor arbejdsmarkedet NOGENSINDE, folk der tror på disse metoder, fatter åbenbart intet af begrebt "personale pleje" eller for den sags skyld "kunde pleje", da en episode som dette uden tvivl rammer kvaliteten. Men det kan da være disse virksomheder tænker "there's no such thing as bad publicity", men en dag rammer det dem i røven når der ikke længere er folk at ta' af pga. deres arbejdspolitik.

Anonym sagde ...

Hightower >> Jeg er selv lavtuddannet, men sidder med en god løn i dag. Man kan hvad man vil, så lad være med at bruge uvidenhed som undskyldning.

Unknown sagde ...

Suk, det er utroligt at folk fokuserer så meget på 3F. Hvis nu fagforeningen hed Krifa var det så noget andet ?? Nææh, lad og glemme de personer bagved der bliver behandlet dårligt af virksomheden og fokusere vores vrede mod 3F - det er nemlig det smarteste.

Useriøst.....

SHG Strejke sagde ...

@Esben:

Som du selv skrev, så er din kommentar ikke aktuel, så derfor har vi fjernet den.