onsdag den 17. oktober 2007

Forsker udtaler sig om konflikten

I mandags udtalte arbejdsmarkedsforsker fra Københavns Universitet, Jesper Due, at uvidenhed er skyld i SHG-konflikten.

Skulle du ikke have læst nyheden, så findes den på dette link hos CRN.dk.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

På samme side kan man læse at der er fundet nye ansatte - så alt fungerer vidst fint. Men gætter på 3F nok skal få sendt nogle nye ugler i mosen inden længe...

Videre - nyt job ny interesse

Anonym sagde ...

Yeah enig #1 - sjov som de her forskere og eksperter vrimler frem for at ytre deres meninger i de her sammenhænge.

Anonym sagde ...

Den nye adresse for varelevering til SHG er nu Axel Kiersvej 8A. Bare så i er med på, hvor det foregår.

Anonym sagde ...

Jah, det gamle M-E.dk, det vidste vi godt, men ellers tak for hjælpen.

SHG Strejkende

Anonym sagde ...

Meget fornuftig artikel - og det er jo netop det som både SHG og de tilbageværende kunder der mener at fagforeningen bare er nogle lede socialister forstå: I Danmark er der en lovbefæstet ret til faglig kamp, som f.eks. blokade, strejke og lignende. Aftalesystemet bygger på at arbejdsgivere tegner overenskomst med arbejdstagere. Det er dette system der sikrer arbejdsmarkedet mod lovregulering som vi ser det i andre lande - for det er jo den anden model.

Så hold fanen højt og lad være med at lytte til ny-liberalister der tror de kender den rette sammenhæng. Og kom nu on SHG - i kan altså ikke vinde denne her.

Anonym sagde ...

Det danske aftalesystem er enestående, uden dette ville de fleste lønmodtagere oppebære en løn og arbejdsforhold som er væsentlig ringere end dem vi kender idag.

Unknown sagde ...

Hei,

Jeg er journalist i det norske fagbladet IT-Bransjen (tilsvarende CRN i Danmark), og vil gjøre en sak om konflikten i SHG, da vi anser saken som relevant for selskapets norske konkurrenter og leverandører.

Hvis noen av dere bak streiken sitter på høyoppløselige bilder av aksjonene som vi kan bruke på trykk, mottas dette med takk. Min epost-adresse er niklas.sandberg@idg.no.

Med vennlig hilsen,
Niklas Sandberg

Anonym sagde ...

Går I i meget små sko? Det tror jeg virkelig I gør eftersom I nu er startet på en fysisk blokade, og endda også for de ansattes mad?!

Det er kommet alt lang ud det her.

Anonym sagde ...

Deres mad? Ja, vi konfiskere også madpakker nu. Det er moget 3F har sørget for...

Anonym sagde ...

Ja, strejken gik i dag ud over EB Smørrebrød - jeg var udenfor butikken og var på vej ind i butikken, der blev EB Smørrebrød blokeret. Helt ærligt, blev de blokeret fordi de er under 3F...???

Det er jo direkte åndssvagt, at man laver blokade mod de arbejdende mennesker, det er vel ikke dem men firmaet I skal ramme?

Anonym sagde ...

Hvis de ikke kan lide lugten i bageriet, kan de jo bare finde et andet arbejde, ikke sandt? Eller også kan de tegne en overenskomst.

Anonym sagde ...

KIMO tænk før du taler,
at folk skal havde deres mad har hverken noget med lugten i bageriet eller overenskomst at gøre,,det at blokerer for den er da at skyde under lavmålet,,men det er nu nok den måde 3F vil køre en blokade på kan man ikke klare det på andre måder kan man jo forsøge at sulte folk ud

Anonym sagde ...

3F er bare ballademagere der får deres løn af masserne...

Masserne er dog mere tænkende end tidligere, hvilket fremgår fint af de hastigt faldende medlemstal.