torsdag den 8. november 2007

Ændring af faneborg

Faneborgen i morgen vil blive flyttet til Sommervej 5, 8210 Århus V, hvor 3F Transport Logistik og Byg huserer.

Grunden hertil er enkel: SHG har valgt at tegne overenskomst med 3F!

Blokaderne ophører d.d., og vi strejkende møder op hos virksomheden på mandag kl 11. efter aftale med Thomas Falborg.

Der mangler endnu nogle formaliteter, som vil blive forhandlet til ende om ca. 14 dage.

Vi ønsker at takke alle de mennesker, der har støttet os under hele forløbet, og vi ser frem til at komme tilbage til SHG og yde kunderne en rigtig god service.

MANGE TAK!

35 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gratulerer!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Min sympati går ud til shg.
Jeg synes det er tragisk har de har fundet sig nødsagdiget til at tage denne beslutning. Jeg håber dog at alt dette betyder at de kan fyrer jer for ikke at gøre jeres arbejde godt nok, når i falder tilbage i jeres gamle vaner.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg har blandede følelser, fint jeres blokade og bøvl foran shg stopper det gør det forhåbentligt muligt, at shg fortsætter som før

Håber bare ikke det betyder, at vi kunder igen får problemer med, at varerne ikke kommer afsted til tiden som jeg har oplevet rigtigt mange gange det sidste halve år. så jeg håber fan'me, at I beviser overfor omverdenen, at I rent faktisk manglende eller om det bare betyder ligeså dårlig leveringstider som før

SHG Strejke sagde ...

To indlæg er blevet fjernet grundet helt uacceptabelt indhold.

Lignende nedladende kommentarer vil blive slettet med det samme!

Det er i orden, at ikke alle folk kan se tingene fra vores side, men det er IKKE i orden med tilsvininger!

@T.J:

SHG har valgt denne løsning i samarbejde med en advokat specialiseret inden for arbejdsret, så de har valgt at lade sig tale til fornuft...

Alle ansatte kan stadig fyres, hvis de ikke udfører deres arbejde godt nok. Alle de tilbagevendende strejkende har hele tiden udført deres job ordentligt - vi blev opsagt, fordi vi strejkede, og nu bliver vi så genansat.

Anonym sagde ...

det er da godt at slettede inlæg kan læses andre steder,,da indlæg der obenbart går jer imod ikke må læses på jeres blog,,er den ikke ved at blive lidt ensidig

Anonym sagde ...

Holdakæft hvor er i langt ude latterlige,,sletter indlæg fordi de siger jer imod,,i tør måske ikke høre sandheden.håber da de ansatte vil gøre livet surt for jer når i nu skal tilbage,,mit råd til jer bliv dog væk

stofferc sagde ...

Hehe, indlæggene bliver da ikke slettet pga. modstridende holdninger, men udelukkende pga. uacceptabel tone... hvilket stort set alle fora jeg læser på også praktiserer.

Anonym sagde ...

"fuck 3F" er ikke just en seriøs kommentar...

Anonym sagde ...

Tillykke

Det var dejligt at i fik en overenskomst på jeres arbejdsplads.

Anonym sagde ...

Tillykke. Det kunne altså lade sig gøre. God vind fremover.

Unknown sagde ...

Herligt, let's move on :)

Anonym sagde ...

Som ansat ved shg, så har jeg absolut ikke i sinde, at trykke jer strejkene i hånden og sige "velkommen tilbage og hvor har vi savnet jer". Faktum er, at I ikke har ydet jeres fulde og jeg så helst ikke jer tilbage. med mindre I rent faktisk har tænkt jer, at nå de mål som shg.dk stiller jer.
Som kontormedarbejder har jeg MEGET ofte været ude og hjælpe jer, og på nogle aftner hvor jeg har plukket i 5 timer har jeg nået over 100 pluk. Mange af jer har ikke kunnet nå det på en hel dag - hvis I kan det fremover, så vil jeg glæde mig over det. Kommer I derimod tilbage og laver ligeså lidt som før, så synes jeg I spiller falit!

I får mere i løn, og jeg forventer virkelig, at I laver markant mere end hidtil således vi andre afdeligner ikke er "tvunget" til, at hjælpe jer med, at nå deadline. Mange af mine og nu jeres kollegaer har sjovt nok samme holdning.

Og jeg ser frem til, at kunne møde på arbejde uden at få trusler fra stilladsarbejdere (som f.eks. Thomas Sørensen oplevede i tirsdags) og svinet til af jer - tak!

(jeg efterlader ikke navn af den simple grund, at jeg vil give jer en fair chance og ikke fra på mandag vil have en prædefineret holdning om jer - og jeg forventer som minimum, at I gør det samme)

Anonym sagde ...

Det er vi flere der ikke vil,,de vil aldrig blive kolegaer til os,bare nogle som vi nu er tvunget til at være sammen med

Anonym sagde ...

nu hvor der ikke længere er nogen strejke, hvorfor lukker I så ikke bloggen ? måske vil I stadig holde den åben for, at svine butikken mere til ?

Glædeligt, alle problemerne er overstået.. synes bare i skulle lukke bloggen ned og gå tilbage på arbejde og få betjent de kunder som i hele tiden tænker på..

Anonym sagde ...

Sørgeligt.. havde godt nok ikke regnet med SHG ville gøre det..

Men som der bliver sagt.. jeg vil heller ikke komme og trykke jer i hånden og sige velkommen.. tværtimod...

I er INGEN helte i SHG.... så ved i det.

stofferc sagde ...

Jeg er personligt ked af at ansatte i virksomheden har følt sig truet af os strejkende og vores støtter. Og selvom det ikke er noget jeg selv har oplevet de gange jeg har været ud og stå er det selvfølgelig beklageligt, da vores kolleger på shg ikke var dem der skulle rammes.

Men håber virkelig inderligt at der kan blive slået en streg i sandet, og kan da forsikre at jeg personligt vil gøre en stor indsats når jeg vender tilbage, hvilket jeg egentlig også synes jeg gjorde før.

Anonym sagde ...

Hvis ikke det var de ansatte der skulle trues - hvem var det så?

Kunderne, ledelsen, vognmændene, posten og alle de andere der har en eller anden tilknytning til forretningen.

Måske bare en dårlig formulering fra "Oh Moses!!!"

Donno - don't care.

Men jeg vil da også kraftigt anbefale Jer at træde varsomt når I kommer tilbage. For det er dem der har været tilbage hele tiden der har taget skraldet for alt det pis I har lavet.

stofferc sagde ...

Dårlig formulering selvfølgelig... ingen skulle selvfølgelig blive truet!

Og ja, ved ikke hvad det skal betyde at træde varsomt, men jeg tror ikke at man skal forvente at vi går rundt med hovederne bukket i skam...

Anonym sagde ...

Tillykke!

Anonym sagde ...

I skal ikke gå rundt med hovederne bukket i skam, men lave mere end I gjorde før strejken begyndte - nu ved jeg ikke hvem du er "Oh moses!!!", så jeg har svært ved, at sige om du lavede meget før eller ej. Det generelle indtryk på mange var, at lageret ikke ydede deres fulde.
- Hvis I kommer tilbage og laver mere end før og når de mål der er for lageret, så er jeg glad (og sikkert også mange andre).

Personligt trækker jeg en streg fra på mandag, og der får I en fair chance - jeg regner med, at mine kollegaerne gør det samme.

Anonym sagde ...

Flot - SHG kan regne med mig som kunde igen!

Anonym sagde ...

Skrev Hr. Thomas Falborg ikke tidligere på Deres hjemmeside at alle de strejkene lagerarbejdere ville blive erstattet af en robot???

Så er en overenskomst jo ligegyldig hvis en robot klar hans arbejde???

Anonym sagde ...

Hvis du havde læst med samt tjekket nogle af informationerne ville du vide at denne endnu ikke virker, samt at det har minimum en udsigt på nogle måneder før den ville kunne køre acceptabelt.
Desuden er der blevet skrevet flere steder at en af de primære grunde til at overenskomsten blev indgået var grundet den manglende tryghed for resten af de ansatte, som vel at mærke ikke strejkede.

Anonym sagde ...

Btw.. til det med om folk begynder at købe varer der igen. Der er jeg sku nok mere typen der er fristet til at lade være med at købe der nu.. men jeg lader min forfængelighed bilde mig ind at det betyder en skid for dem.

Anonym sagde ...

Hvorfor finder i ikke bare et andet arbejde hivs i ikke er tilfreds med det hos SHG ? det er da latterligt at tvinge dem til at tegne en overenskomst ved 3F så bliver i jo bare mere bøvlet...

Har ikke selv en overenskomst eller fagforening og hvis jeg ikke kan li mit arbejde finder jeg da bare noget andet.

Hvis i smutter alle sammen er de jo nød til at lave nogle bedre vilkår for de næste ellers smutter de jo også bare... det er jo ikke fordi det er satans svært at få arbejde i DK lige nu.

Anonym sagde ...

Der er vist en del af de anonyme der skal hjem og læse op på deres Emma Gad.

Anonym sagde ...

Tillykke med overenskomsten. Der er heldigvis sket noget.
Nu kan det faktisk også være jeg vil handle hos SHG igen. Jeg synes det er lidt utroligt med alt det had der skrives fra de ansatte, der f.eks. ikke vil have noget med de tidligere strejkende folk at gøre. Det synes jeg godt nok lyder lidt vildt.
Men det kan jeg jo ikke gøre noget ved.

Anonym sagde ...

Tillykke! Jeg personligt glæder mig over at I kommer tilbage firmaet. Synes nu nok, at der er nogle debatørerne som mangler lidt forståelse for det danske system og opbygning af arbejdsmarkedet...

Anonym sagde ...

En strejke er en råb om hjælp, måske skulle det ikke have kunne komme så vidt. En strejke er jo i bund og grund et udtryk for mangel på kommunikation. Burde man ikke kunne snakke om tingene før man strejker, og burde man ikke som direktion tage det ansvar som man nu engang har, Nemlig at værne om sine ansatte. Tilfredse ansatte skaber en højere produktivitet og uden dem er man jo intet. Burde man som ansat ikke give det endnu et forsøg på at løse tingene uden at bruge "S" ordet. Som ansat har man vel en chef, som man bør gå til .. Ak ja chefen gør intet, nej men der er vel regulativer om mængden af "tunge" løft, og hvis man skal løfte et 30kg lydsystem ned fra 2m, beder man vel chefen om at komme ud og gøre dette, når man så ikke deadlinen, ak ja .. chefen fatter vel så pointen. Hvis ikke det løser problemet så kan I jo nok finde andet arbejde som ikke er dårligt betalt og som i hader.
Afslutningsvis vil jeg sige at hvis i er organiseret nok til at kunne strejke om noget ulovligt. Noget som rammer jeres "kollegaer" og "kunder", var det så ikke smartere at organiserer jer til at udnytte en ting som sygesystemet. Tunge løft 3 dage i træk resultere i 1 sygedag.
Og jeres studerende skal jo bare have over 8 timer om ugen for at kunne få sygepenge. Man kan ramme sin arbejdsgiver MEGET hårdere ved en systematisk udnyttelse af dette system, SPECIELT når nu i har gode "syge" grunde. fx stress, tunge løft.

Men min lille mængde af erfaringer vil jeg sige at strejker tit skaber flere problemer end de løser.

Anonym sagde ...

Kunde #19534

Hvis du har læst alt så vil du vide at der har været prøvet at komme i dialog med SHG siden Maj 2007.

Unknown sagde ...

hej med jer
jeg spillede igår til jeres sejrs fest og blev bedt om at linke til de sider hvor man kan høre min musik :)
http://www.myspace.com/annikaaakjaer
http://www.annikaaakjaer.mymusic.dk/

og ønsker nogen at komme på min mailing liste hvor jeg skriver om hvor og hvornår jeg spiller og ble inviterer til min release fest når min debut plade kommer så send mig en besked på en af de pågældende side med jeres mail adresser så kommer i på :)
go weekend
Annika Aakjær

Anonym sagde ...

#til anonym længere oppe som sagde at de ikke lavede noget

det er da sjovt som virksomheder er forskellige.. ved ikke hvad der har fået lagerarbejderne til at strejke, men har de noget der bare ligner dem der arbejder på kontoret på mit arbejde.. så vil jeg sq næsten mene de skal have erstatning.. forhold på min arbejdsplads:

papirer vi får er fejlagtige, så der skal ringes til kontoret som så skal bruge ½ time på at se de har lavet en fejl, derefter 1 time på at rette den, bagefter kommer de ned med papirerene, går ud, og kommer efter 5 min og spørger hvorfor den ikke er klaret endnu..

PS. skal ikke kunne sige om det er noget i samme stil de har fået der, men generelt ved jeg mange steder er splittede lager afdelingen brokker sig over kontoret og omvendt

Anonym sagde ...

Der er noget jeg slet ikke forstår.... jeg kom tilfældigt forbi denne blog er dybt i chok over nogen kan have noget imod at man forventer at en virksomhed mindst betaler sine medarbejder det man kalder mindsteløn..for det har shg jo ikke gjort.. Det er jo shg som selv har drevet det til en strejke..ved ikke at betale folk en ordentlig løn jeg ville sørme heller ikke knokle røven ud af bukserne hvis ikke løn og sikkerhedskrav var på plads det må da være et minimumskrav... syntes der bliver talt meget grimt fra dem som selv mener at være tro medarbejder på shg syntes i skulle tænke over hvilken reklame i gir shg for mig som er udenforstående oser det af dårlig arbejdsklima medarbejdere imellem..